PETRIĆEVA PORUKA ZA NICU: Cilj je da na proleće igramo evropski fudbal

Fudbaleri Partizana igraju susret 5. kola Lige konferencija na gostovanju Nici.

Crno beli su neporaženi i lideri grupe gde su još Keln i Slovacko.

O očekivanjima od susreta, govorio je trener crno – belih Gordan Petrić.

Ovo je drugo poluvreme, u Beogradu smo odigrali 1:1. Biće ovo drugačija utakmica iz prostog razloga što smo mi sada prvi na tabeli. Možemo da na terenu delujemo onako kako mi hoćemo. Naši igrači nemaju potrebu da budu nervozni, već rasterećeni, da daju maksimum i da uživaju u utakmici. Nica već par utakmice igra promenjivo, ali to ne treba da nas zavarava, imaju kvalitet da promene ritam i tok utakmice i mi znamo šta treba da radimo, rekao je on.

Zatim je dodao:

Meni kao treneru možda i nije bitno da li ćemo da budemo prvi ili drugi, bitno je da ispunimo cilj koji smo postavili, a to je da i na proleće igramo evropski fudbal. Bilo bi lepo, naravno, da dobijemo Nicu u četvrtak pa da budemo u situaciji da u poslednjem meču protiv Čeha radimo i neke druge sdtvari koje realno nismo planirali. Ali sigurno je da momci sutra ulaze u utakmicu sa ciljem da budu prvi, odnosno da pokušamo da već sutra završimo posao, zaključuje Petrić.

Meč Nice i Partizana na programu je sutra od 18:45. Prvi meč dva tima odigran u Beogradu završen je nerešeno 1:1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Liverpul pregazio Totehnem

U poslednjem meču nedeljnog programa Premijer lige, Liverpul je na Enfildu pobedio Totenhem 4:2. Odličan nastup ekipe Jirgena Klopa je...

POVEZANE OBJAVE