PETRIĆ O PORAZU: Nica je zaslužila pobedu

Fudbaleri Partizana izgubili su u Nici sa 2:1 u 5. kolu grupne faze Lige konferencija.

Crno – beli su propustili priliku da trijumfom obezbede prvo mesto i direktan plasman u osminu finala.

Utiske je posle meča sumirao trener Gordan Petrić.

Ovo delimično komplikuje situaciju, ali imamo taj meč u Beogradu, možemo da rešimo sve na našem stadionu. Nismo zaslužili da uzmemo ništa u Nici. Bili smo lošiji u dodavanju, mnogo “čistih” lopti smo izgubili. Malo kao da smo se uplašili. Mada, ne verujem da je to razlog, jednostavno. Mnogo “čistih” lopti smo izgubili, rekao je on.

Potom je spominjao i sportnu situaciju iz finiša:

I da smo završili nerešno, bilo bi nerealno jer je Nica bila bolja večeras. Dali smo gol, probudili nadu, primili smo i autogol, koliko sam video. Ali, generalno, Nica je zaslužila pobedu. Da je bilo nerešeno, bilo bi nezasluženo s naše strane. Ali, bili smo blizu. Da li je na kraju (kada je Urošević bio fauliran u kaznenom prostoru Nice) stvarno bio ofsajd, ja sam to pitao sudiju, da li je on video ofsajd. On mi je rekao da nije video, ali da je video njegov pomoćnik. Na tom sam mu rekao “Videćemo večeras na TV-u”, a on je samo prokomentarisao: “To je već prošlost”, zaključio je Petrić.

Partizan i Nica imaju po 8 bodova, a Keln i Slovacko četiri i sutra igraju odloženi meč. Partizan u poslednjm kolu čeka Slovacko a Keln Nicu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Nezadovoljni Španac doneo važnu pobedu Laciju (VIDEO)

U prvom meču 33. kola Serije A, fudbaleri Lacija savladali su Đenovu u gostima 0:1. Strelac jedinog gola bio je...

POVEZANE OBJAVE