KO PRE GOLU – NJEGOVI BONUSI: Isprobaj novu igru u Meridianu i sastavi idelan tiket!

Ove subote čeka nas “brdo” uzbudljivih mečeva u top ligama, mada najiskusniji kladioničari znaju da se odlični tiketi mogu sastaviti i na nekim manje popularnim ligama.

Što bi se reklo – bitno je da je fudbal. A, ako uz najvažniju sporednu stvar na svetu volite i online kladjenje – na pravom ste mestu!

Zašto? Zato što vam sportska kladionica Meridian daje najbolje uslove za kladjenje i fantastičnu priliku da se obogatite!

Pitate se kako? Evo kratkog uputstva:

Za početak, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite fantastičan bonus dobrodošlice od 2.000 RSD, a onda…

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA!

Isprobajte novu igru DAJE PRVI GOL i sastavite idealan fudbalski tiket!

U novoj igri “daje prvi gol” mogu učestvovati svi igrači koji su registrovani na meridianbet.rs i sve što treba da urade jeste da pogode najveću kvotu na tiketu koji sadrži samo igru daje prvi gol na meču.

Tiket ne mora biti dobitan, što je jako važno, a evo koje nagrade vas čekaju:

1. mesto – 50.000 RSD bonusa

2. mesto – 30.000 RSD bonusa

3. mesto – 10.000 RSD bonusa

Dakle, svi parovi na tiketu moraju biti predmet sportskog kladjenja iz dnevne ponude fudbalskih mečeva i moraju sadržati isključivo igru “daje prvi gol” i to je ono najvažnije što treba da znate o novom fantastičnom takmičenju, čijeg pobednika proglašavamo na kraju takmičarskog perioda, odnosno na kraju nedelje.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS BEZ USLOVA!

Naravno, detalje saznajte OVDE, a sada se REGISTRUJTE i priključite se ludoj zabavi na meridianbet.rs.

NOVO U MERIDIANU: SUDIJA GLEDA VAR! Kroz slobodnu igru na meridianbet.rs možete da birate na šta želite da se kladite i sami kreirate igre, a jedna od najnovijih je da će sudija gledati VAR na meču. Ovu igru možete iskoristiti na utakmicama Serije A i LaLige.

Registruj se na meridianbet.rs i pomeri sve granice kladjenja!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

HOĆE LI IGRATI VEČERAS: Zek Ledej odradio trening sa ekipom

Šampion ABA lige Partizan, večeras igra veoma važnu utakmicu u Evroligi, a protivnik mu je Olimpijakos. Meč je na programu...

POVEZANE OBJAVE