Večiti dobili rivale u CEV kupu

Odbojkaši Partizan Efbeta i Crvene zvezde igraće u šesnaestini finala Kupa CEV 2023. protiv švajcarskog Lindaren Volej Amrisvila, odnosno finskog Savo Volej Kuopija.

Lindaren Volej Amrisvil će biti domaćin u prvom meču protiv aktuelnog pobednika Kupa Srbije. Utakmica će se odigrati u sredu, 9. novembra od 19.00 časova u Amrisvilu, u Švajcarskoj.

Revanš će se odigrati u sredu, 16. novembra od 18.00 časova u dvorani SC Master u Beogradu.

Crvena zvezda će u šesnaestini finala Kupa CEV 2023. igrati protiv finskog Savo Volej Kuopija. Prva utakmica će se odigrati u utorak, 8. novembra od 16.30 časova u dvorani SC Voždovac u Beogradu. Revanš utakmica je na programu u sredu, 16. novembra od 18.00 časova po našem vremenu u Kuopiju, u Finskoj.

Po propozicijama CEV, za pobede od 3:0 i 3:1 pobednik dobija 3 boda. Ukoliko se meč završi rezultatom 3:2, pobednik dobija 2, a poraženi 1 bod. Ukoliko obe ekipe imaju isti broj pobeda i bodova, o ukupnom pobedniku odlučuje zlatni set, koji se igra odmah po završetku druge utakmice. Zlatni set se igra do 15 poena.

Ukoliko eliminiše Švajcarce, Partizan Efbet će u osmini finala Kupa CEV 2023. igrati protiv pobednika duela Mladost Zagreb (CRO) – Grinjard Mazeik (BEL).

Crvena zvezda će, ukoliko eliminiše Fince, u osmini finala Kupa CEV 2023. igrati protiv pobednik dvomeča Arkada Galaci (ROU) – Neftohimik Burgas (BUL).

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DULJAJ PRED SPARTAK: Pominjao propuštene prilike protiv Mladosti i Napretka, posebno o Lalatoviću

Fudbaleri Partizana sutra dočekuju Spartak iz Subotice u nastavku prvenstva posle reprezentativne pauze. Crno-beli u meč ulaze sa 4 bod...

POVEZANE OBJAVE