PETRIĆ NAKON PLASMANA U NOKAUT FAZU LK: Mogu sutra da odem i ne budem trener

Fudbaleri Partizana plasirali su se u nokaut fazu Lge konferencija, nakon remija sa Slovackom, uz isti ishod u Kelnu između istoimenog kluba i Nice.

Svoje utiske posle ostvarenog uspeha izneo je nakon utakmice trener Gordan Petrić.

Momci su ispunili zacrtani prag kad smo dobili grupu i ja im čestitam. Mogli smo možda da uzmemo i tri boda, ali videli smo da je i protivnik kvalitetan, bio je težak meč. Mogli smo da možda iskoristimo neke šanse, a mogli su i oni, tako da je možda ovo realan rezultat, ocenio je trener crno-belih, pa potom prokomentarisao tok meča.

Za analizu je gde je bio problem na ovom susretu, teško je protiv ovakve ekipe stvoriti neki prostor, imali smo šanse da zatvorimo meč ali se to nije desilo. Nismo imali tečnu igru kao na nekim drugim mečevima, možda zbog nervoze, ali nismo imali prostora da napravimo svoju kombinatoriku, izjavio je Petrić.

Konstatovao je da je zadovoljan.

Ja sam zadovoljan momcima, mogu sutra da odem i da ne budem trener, ja sam zadovoljan, mene su učinili zadovoljnim trenerom i čovekom, rekao je trener Partizana, a na konstataciju novinara da bi trebalo da deluje zadovoljnije, istakao je:

Ja da skačem što smo prezimili to ne ide, ja sam takav čovek, takav sam bio i kao igrač, izjavio je trener Partizana, dodavši da možda upravo to i odgovara njegovim igračima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Preminuo legendarni košarkaš Fortituda, osvojio trofej sa Dušanom Ivkovićem (VIDEO)

Tužna vest stiže iz Kostarike. Kako prenosi Fortitudo Bolonja, nekadašnji sjajni šuter Ruben Daglas preminuo je u 44. godini života. On...

POVEZANE OBJAVE