JOVANOVIĆ POSLE NEOČEKIVANOG PORAZA: Naravno da je trener kriv, prihvatam to

Košarkaši Crvene zvezde neprijatno su iznenadili danas porazom na svom parketu od Zadra, u utakmici u kojoj su bili apsolutni favoriti.

Trener srpskog tima Vladimir Jovanović svestan je razmere neuseha, a sam je naglasio detalj koji poraz čini još težim.

Čestitam Zadru na pobedi, više nego zasluženoj. Došli su bez najboljeg igrača. Definitivno smo pomislili da će oni sami da se predaju. Krenuli smo utakmicu u tom stilu. Previše mekano, bez koncentracije. Nismo imali rešenje na njihovu odbranu. Uzeli smo bespotrebno puno šuteva za tri poena. Na kraju nismo imali energiju da trčimo nazad u odbranu i oni su to koristili čitavu utakmicu. Zaista težak poraz za nas na domaćem terenu, neočekivan. Za dobru analizu, da vidimo kako ćemo i šta ćemo dalje, izjavio je trener Zvezde nakon utakmice.

On prihvata krivicu na sebe.

Naravno da je trener kriv za ovakvo izdanje ekipe, prihvatam to. Priprema je takva da smo sinoć odradili tri puta jači trening nego što je danas bila utakmica, zašto to nije bilo danas na utakmici, e to je za analizu i to je na meni, svestan je Jovanović.

Nada se da ovakav poraz ipak može imati i pozitivan uticaj.

Videćemo. Nadam se. Optimista sam po prirodi. Večeras ništa nije bilo pozitivno. Ne bi bilo pozitivno ni da smo pobedili, osim ta dva boda. Moramo da ispravljamo i to je to, rekao je mladi stručnjak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE