TERZIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O MOTIKI: Pitanje je šta će biti sa njim

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić gostovao je danas na Ekonomskom fakultetu, gde je govorio između ostalog i o mladom Nemanji Motiki.

Ofanzivac je došao kao veliko pojačanje Crvene zvezde iz minhenskog Bajerna, ali trenutno uglavnom nastupa za omladinski tim.

On je plaćen 1,5 miliona evra u tri rate. Reč je o najtalentovanijem igraču iz omladinske škole Crvene zvezde sa srpskim pasošem. Ukazala se prilika da ga angažujemo i investiramo. Ako me pitate da li sam zadovoljan njegovim igrama, odgovor je – nisam. On mora da se zapita gde ide njegova karijera. Preživeće Crvena zvezda i bez tih 1,5 miliona evra, ali pitanje je šta će biti sa njim, rekao je funkcioner Zvezde, pa nastavio bez dlake na jeziku.

On mora da bude svestan da su očekivanja od igrača koji je došao iz Bajerna mnogo veća od onog što je pružio do sada. Mora da iskoristi šansu na svakom treningu, utakmici za omladince. Došao je malo nadobudan iz Nemačke, iz Bajerna. Rezonovao je da će u Srbiji svi da kleknu pred njim. Mora da sazri, ne žurimo nigde, jer verujemo u njega, ali on mora da menja sebe, jasan je bio Terzić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE