IVANOVIĆ POSLE JOŠ JEDNE POBEDE: Igrači su dobili ono što sam rekao kada sam došao

Crvena zvezda je procvetala dolaskom na klupu iskusnog Duška Ivanovića. Večeras je ostvarila i treću pobedu od njegovog dolaska u Evroligi, pa je za sada stopostotan učinak crnogorskog stručnjaka.

Do trijumfa nad Makabijem se došlo dobrom odbranom u poslednjim momentima, iako je srspki tim vodio većim delom utakmice.

Trener crveno-belih izneo je svoje utiske posle ovog duela.

Bila je teška utakmica, odlučena u poslednjim trenucima zahvaljujući našoj odbrani. Imali smo problem sa pikenrolom Sorkina, ali smo takođe i hteli, igrali smo odličnu odbranu na trojici-četvorici igrača. Generalno sam zadovoljan odbranom. U poslednjoj odbrani nam je trebalo više inteligencije. Ali, velika pobeda i bravo za moje igrače, zadovoljan je bio Ivanović.

On je istakao i poslušnost igrača.

Znam igrače, njihove kvalitete. Nisam promenio mišljenje. Teško je doneti pravu odluku na terenu kada se lomi rezultat, mene niko ne pritiska, ja nemam loptu, ali njih pritiska i treba to izneti. Ali oni mene slušaju, pohvalio se trener Zvezde.

Zadovoljan je Ivanović ostvarenim, za sada.

Igrači su dobili, ono što sam rekao kad sam došao – strpljenje i vere. To sada imaju. Sada je to dovoljno, ali moraće da bude bolje, poručio je strateg crveno-belih, koji otkako je došao ređa samo pobede.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Evroliga pokrenula disciplinski postupak protiv Boltauzera, Amerikanac oštro po Slovencu

Košarkašku javnost uzburkala je vest prema kojoj se poznati slovenački sudija Matej Boltauzer tereti za krađu na beogradskom aerodromu. U...

POVEZANE OBJAVE