OBRADOVIĆ POSLE NOVOG PORAZA: Kvalitet odlučio

Košarkaši Partizana doživeli su i drugi poraz u sklopu dvostrukog programa u Evroligi, pošto su u Madridu špansku turneju zaključili porazom od Reala.

Razloge poraza je nakon meča potražio trener Željko Obradović.

Teška utakmica. Igrali smo protiv Barselone i Reala. Oba tima kandidati za F4. Imali smo probleme. Smailagić se povredio, momak koji se tek vratio iz prethodne povrede i sada ga čeka pauza od šest nedelja. Igrali smo dobro u pojedinim momentima, ali nije lako kada se igra protiv tima kakav je Real, njihov kvalitet je na kraju odlučio, smatra Obradović.

Prokomentarisao je i pitanje navijača, koji nisu imali problema kao u Barseloni, kada im je zabranjeno da uđu u halu iako su imali karte.

Ponosni smo što su ljudi došli u Madrid da nam pomognu. Imamo neverovatnu podršku. Uvek sam zahvalan. Veruju u nas i verujem da je tim dao od sve od sebe. Mi smo klub koji je prodao skoro 12.000 sezonskih ulaznica i to je nešto na šta smo ponosni. Ne znam koji su problemi bili u Barseloni, ali navijači su sve uredno kupili nekoliko miseseci unapred. Nije problema sa Real Madridom i na tome im zahvaljujem, izjavio je trener crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE