SP: Prečka spasila Englesku, nula u derbiju (VIDEO)

SAD – Engleska (0:0)

Fudbaleri Engleske i Amerike odigrali su bez golova u susretu drugog kola B grupe na SP u Kataru. Najbolju šansu propustio je Kristijan pulišić a vicešampion Evrope nije briljirao.

Prvu šansu na meču imao je Hari Kejn, ali su dobro intervenisali američki defanzivci. Rajt je na drugoj strani šutirao pored stative. Englezi su od starta meča nametnuli tempo i imali posed lopte uz više šuteva.

Mekeni je probao ali je i on bio neprecizan šutiravši sa nešto više od pet metara preko gola. Potom je Pulišić imao najbolju šansu da donese vođstvo Amerikancima. Pogodio je prečku u 33. minutu.

Mauntov udarac je u nadoknadi prvog dela odbranio Tarner pa se bez golova otišlo na odmor.

U nastavku nisu viđene izgledne šanse u prvih 25. minuta. Nastavilo se tako do kraja susreta uz skromnu predstavu u derbiju grupe B. Amerikancima nije pomogla ni odlična igra Kristijana Pulišića tokom čitavog meča.

Rašford je u 87. minutu šutirao pravo u Tarnera. Tako se susret završio bez pogodaka.

Engleska sada ima četiri boda, jedan manje od Irana koji je senzacionalno savladao Vels. Amerikanci imaju dva boda jedan više od ekipe koju predvodi Geret Bejl.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE