Marković govorio o prvom evroligaškom Večitom derbiju i treneru Ivanoviću

Košarkaši Crvene zvezde nastavili su sa dobrim igrama i protiv Virtusa sinoć upisali četvrtu uzastopnu pobedu u Evroligi.

Sledeći meč igraju protiv Studentskog centra u ABA ligi, a onda sledi prava poslastica – prva utakmica u istoriji protiv Partizana u Evroligi.

O tome je u izjavi za “Sport klub” govorio plejmejker Zvezde Stefan Marković.

Spektakl. Prvi put igramo derbi u Evroligi. Stvarno jedan poseban trenutak za srpsku košarku. Imamo između utakmicu sa Studenstkim centrom tamo, koja je takođe bitna za nas. Nemamo baš mnogo vremena da se oporavimo. Sutra je let, pa utakmica. Mislim da ćemo spremati Partizan od nedelje, rekao je iskusni plejmejker.

Bolji rezultati su krenuli sa dolaskom na klupu Duška Ivanovića, od kada tim nije poražen.

Suvišno je trošiti reči. Trener Ivanović je toliko godina godina bio igrač i trener. Ovim poslom se bavi toliko dugo, a i CV je predugačak da bismo sad trošili reči, tako da je svakako njegovo iskustvo ušlo u našu ekipu i prodrmalo nas. Nadam se samo da ćemo nastaviti ovako, izjavio je bivši reprezentativac naše zemlje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pilić: Đoković i Ivanišević su se zasitili jedan drugog

Legendarni Nikola Pilić, prokomentarisao je raskid saradnje svetskog broja jedan Novaka Đokovića sa Goranom Ivaniševićem. - Radili su par godina i...

POVEZANE OBJAVE