ČUVENA BELGIJANKA: Đokoviću bih postavila milion pitanja

Nakon godinu dana pauze Novak Đoković će ponovo nastupiti na Australijan Openu.

Na početku ove sezone deportovan je iz Melburna zbog pitanja izuzeća o vakcinaciji i problema sa vizom.

Sada se vraća kao peti teniser sveta izgubivši veliki deo bodova jer je propustio neke bitne turnire. Godinu je završio titulom u Torinu a bivša belgijska igračica Kim Klajsters veruje da će pehar podići i na prvom grend slemu sezone.

Sigurna sam da će biti motivisaniji nego ikada ranije da tamo ponovo ostvari dobar rezultat. Ono što smo videli ove godine bila je luda situacija i neverovatno mi je kako Đoković uspeva da ostavi toliko negativnosti iza sebe, tj. da je upotrebi da bude još bolji i koncentrisaniji. Divim se tome. Volim da ga gledam kako igra, volim njegov fokus na dugotrajnost, to kako se brine o svom telu. To mi je baš interesantno, volela bih da sednem da razgovaram s njime, postavila bih mu milion pitanja, rekla je ona.

Potom je i dodala osvrćući se na situaciju sa početka 2022. godine:

Nisam bila u Australiji kada se sve to događalo, ali mogu da zamislim koliko mu je bilo teško da sve to prođe – ne samo njemu, već i celom timu i svima koji su bili u tome. Luda situacija, zaključuje Klajsters.

Uz Žastin Enan, ona je najbolja belgijska teniserka. U karijeri je osvojila četiri grend slem turnira i igrala dva finala. Bila je prva na svetu i tri puta osvajala završni turnir godine za dame.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ČEKA IH DOMAĆINSTVO EP: Nemci znaju šta će sa Nagelsmanom

Fudbalsku reprezentaciju Nemačke očekuje učešće na Evropskom prvenstvu čiji su domaćini. U prvim test mečevima savladali su Francusku i Holandiju....

POVEZANE OBJAVE