Ledej pred Zvezdu: Zbog derbija smo došli u Srbiju!

U okviru 12. kola Evrolige košarkaši Partizana i Zvezde će odigrati u Beogradskoj Areni prvi derbi u istoriji.

Tenzija pred ovaj meč uveliko raste, očekuje se prepuna Arena, a igrači i jednog i drugog tima sa nestrpljenjem isčekuju ovaj susret.

Košarkaš Partizana Zek Ledej je najbolje opisao atmosferu pred večiti derbi.

Derbi nije kao ostale utakmice. Uvek je posebna atmosfera i zbog toga smo svi mi došli u Srbiju, da bismo igrali posebne mečeve, a baš takav je derbi sa Zvezdom. Na nama je da odigramo najbolje što umemo, slušamo savete sa klupe i borimo se, rekao je Ledej.

Zvezda je već slavila u prvom okršaju ove sezone u ABA ligi u dvorani “Aleksandar Nikolić”. Viđen je tada neizvestan meč sve do sredine poslednje deonice, ali onda veliki pad Partizana i ubedljiv trijumf Zvezde. Moraće drugačije crno-beli da odigraju u četvrtak ako žele pobedu.

Moramo da krenemo utakmicu jako, da uspostavimo naš ritam. Kao ekipa radili smo na nekim stvarima prethodnih nekoliko dana, osećam se samouvereno pred meč i zadovoljan sam energijom koju smo imali na treningu.

Sada je potrebno zadržati istu energiju kakva je viđena protiv Podgoričana u nedelju uveče.

Mislim da možemo, doduše ne mislim da je problem naša energija, već neki sitni detalji. Radili smo na njima, slušali smo šta nam trener govori, radili smo video analize. Uvideli smo neke stvari koje moramo da ispravljamo i na njima radimo. Mi smo još uvek mlad tim, to je deo procesa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Modrić u italijanskom gigantu? Ako pitate legendu, to bi bio pun pogodak!

La Gazeta delo Sport objavila je intervju sa legendarnim hrvatskim napadačem Alenom Bokšićem. Naime, jedan od klubova za koje je...

POVEZANE OBJAVE