KRAH NA MUNDIJALU: Ronaldo najavio povlačenje!

Fudbaleri Portugala zaustavljeni su od Maroka u četvrtfinalu Mundijala u Kataru.

Presudio im je Jusef En Nesiri što je veoma potreslo Kristijana Ronalda.

Portugalac posle eliminacije nije mogao da zadrži suze, a objavom na društvenim mrežama nagovestio je kraj reprezentativne karijere.

Osvajanje Svetskog prvenstva sa Portugalom je bio moj najveći i najambiciozniji san. Srećom, tokom karijere sam osvojio veoma veliki broj titula kako sa klubovima tako i sa Portugalom i predstavljao naciju u najboljem svetlu. Borio sam se za to, borio sam se za svoj san, imao sam pet nastupa na SP za 16 godina i uvek uz sebe imao sjajne saigrače i milione Portugalaca. Uvek sam davao sve od sebe i ostavljao srce na terenu, nikada nisam odustao od borbe i gurnuo san u stranu, tužno je što mi se juče san završio na onakav način. Uvek sam se borio do kraja nikada ne ostavljajući saigrače i državu na cedilu, sada nemam mnogo toga drugog da kažem. Portugale, hvala ti. Katare, Hvala. San je bio lep dok je trajao, glasi njegova poruka.

Ronaldo je 37- godišnjak a na SP 2026 imao bi preko 40. Odigrao je za Portugal 196 utakmica postigavši 118 golova od 2003. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE