GOCIĆ SPREMAN ZA JUG: Najavio vaterpolo spektakl dve vrhunske ekipe

Vaterpolisti Novog Beograda u sredu dočekuju Jug u 3. kolu B grupe lige šampiona.

Aktuelni viceprvak Starog kontinenta u prve dve runde trijumfovao je protiv Špandaua i OSC Budimpešta.

Pred ovaj meč, na konferenciji za medije govorio je trener Novobeograđana Živko Gocić:

Jug je ekipa koja je izmenila sastav u odnosu na prošlu zakmičarsku godinu, ali moram da kažem da su i pored nekih oscilacija na početku sezone sada u zavidnoj formi. Zato ne sumnjam da će biti dobra utakmica. Svesni smo našeg kvaliteta kao i činjenice da smo favoriti u ovom meču. Nadam se da će zdravstveni bilten biti kakav je trenutno, odnosno da će svi igrači biti zdravi i spremni da igraju, rekao je on.

Zatim je detaljnije obrazložio:

Ukoliko mi buduemo na našem najvišem mogućem nivou imamo velike šanse da osvojimo tri boda. Veoma respektujemo ekipu Jugu i učinićemo sve da se dobro pripremimo za njihove brojne taktičke varijante. Znam da se utakmica igra u nezgodnom terminu, u vreme polufinala svetskog prvenstva u fudbalu, ali ko više vaterpolo neka dođe na bazen, jer će utakmica biti odlična. Sastaju se dve zaista vrhunske ekipe koje su pune reprezentativaca Srbije, Hrvatske, Grčke, Šoanije, Crne Gore. Sigurno će biti dobrih poteza, pravi vaterpolo spektakl i nadam se da ćemo zabeležiti pobedu, zaključuje Gocić.

Novi Beograd će dubrovačkom timu biti domaćin 14. decembra od 19:45.

Foto: VK Novi Beograd/ Dušan Milenković

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznat spisak Holandije za EURO, neočekivan izostanak

Selektor Holandije Ronald Kuman saopštio je danas spisak igrača za predstojeće Evropsko prvenstvo. On je skratio prethodni prošireni spisak, sa...

POVEZANE OBJAVE