OBRADOVIĆ PRED ASVEL: Moj posao kao trenera je da probam da dignem ekipu

Košarkaši Partizana sutra igraju meč 13. kola Evrolige na gostovanju Asvelu.

Nakon poraza od Cedevita Olimpije, crno – beli imaju šest neuspeha na poslednjih sedam utakmica.

Očekivanja od meča izneo je trener Željko Obradović:

Asvel u ovaj meč ulazi posle pobede u poslednjem kolu Evrolige protiv veoma jake ekipe Barselone u gostima. Igrali su i sinoć utakmicu i ubedljivo pobedili u domaćem prvenstvu. S obzirom na sve okolnosti, sigurno je da su oni favoriti. Očekuje nas teška utakmica, pogotovo posle utakmice kakva je bila u Ljubljani. Igramo za svega 48 sati, ali s druge strane i oni su igrali sinoć. Probaćemo opet da reagujemo. Nije lako kad izgubiš u veoma kratkom periodu par utakmica u kojima odlučuje jedna lopta. Da li napadački, da li je skok ili bilo šta, nije lako. S te strane, naravno da je moj posao kao trenera da probam da dignem ekipu. Koliko ćemo uspeti, videćemo, rekao je on a prenosi klupski sajt.

O utakmici se oglasio i prvotimac Alen Smailagić:

Moramo da mislimo pozitivno i pokušamo da izvučemo sve dobro i sve što može da nam pomogne u sutrašnjoj utakmici. Dobra stvar kod zgusnutog rasporeda je što nemamo ni vremena ni prava da tugujemo posle poraza, već moramo sve misli da okrenemo ka utakmici sa Asvelom. Oni su ekipa koja je u prošlom kolu dobila Barselonu, igraju u dobroj formi i biće nam veliki izazov da im se suprotstavimo. Verujem da možemo da se izdignemo posle par poraza i da sutra odigramo dobru utakmicu. Puno bi nam značila ta pobeda u gostima, zaključio je Partizanov krilni centar.

Asvel i Partizan igraju sutra od 20 sati.

Foto: ABA liga/ KK Cedevita Olimpija/ Ales Fevzer

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pomeraju se utakmice 33. kola Superlige!

Tokom uskršnjih praznika neće se igrati fudbal u Superligi. Umesto toga, 33. kolo elitnog domaćeg takmičenja počeće tri dana...

POVEZANE OBJAVE