Vildoza pred Olimpiju: Svi bi da nas pobede, Srbi su ludi kao i Argentinci!

Košarkaši Crvene zvezde Luka Vildoza je apsolutni junak pobede nad Žalgirisom. Argentinac je pružio sjajnu partiju, a meč je završio sa 27 poena.

Publika je bila oduševljena Vildozinim izdanjem, u publici su se našle Argentinske zastave, a u jednom momentu publika je skandirala ime ove zemlje.

Bilo je sjajno. Pogotovu navijači koji su pevali Argentina, podržali mene i moju zemlju. Zbog toga se osećate voljenim, istakao je Luka Vildoza pred trening uoči sutrašnje utakmice 14. kola Evrolige protiv Olimpije Milano.

On je istakao da je sličan mentalitet Argentinaca i Srba ali da su za dlaku njegovi zemljaci luđi.

Ludi su, kao i mi, ali nešto smo drugačiji, još luđi. Dopada mi se to, veoma smo slični i drago mi je što sam ovde“.

Statistički gledano, ali i po uticaju koji imaju na rezultate svog tima, Vildoza i Nemanja Nedović čine najefektniji tandem Evrolige.

– To je sjajno, ali igramo kao tim. Nekada iskoči Nedović, ponekad ja ili Bentil. Svako je sposoban da se istakne. Drago mi je što sa ovim momcima delim teren i svlačionicu, pokazali su mi ljubav i osećam se sjajno.

Pred meč sa Olimpijom iz Milana, Luka je oprezan:

Čvrst i talentovan tim koji ima imperativ pobede. Tako da moramo da budemo oprezni. Napredujemo svakim danom, svakom utakmicom. Srećni smo i trenutno smo u seriji, pa svako pokušava da nas pobedi. Za to moramo da budemo spremni“.

Crveno-beli su iz još jedne neizvesne završnice izašli kao pobednici, a Argentinac otkriva šta je ključ uspeha.

Naporan rad sa treninga i naravno trener i njegovi saradnici. Pokazuju nam kako da ostanemo smireni i spremni u prelomnim trenucima. Duško Ivanović je bez sumnje veoma važan deo ovog tima, zaključio je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK FINALA ABA LIGE: Zvezda demonstrirala silu protiv Mege

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su kao domaćini savladali Megu sa 103-73, u prvoj utakmici polufinala regionalne ABA lige. Zvezda...

POVEZANE OBJAVE