Definitivno poznato da li Santareli napušta našu reprezentaciju posle godinu dana

Nakon 18 godina tokom kojih je Zoran Terzić doveo našu žensku odbojkašku reprezentaciju od nivoa na kom je uspeh bio plasman na bilo koje veće takmičenje do titule svetskog i evropskog šampiona, zamenio ga je prošlog leta Italijan Danijele Santareli.

On je odmah dostigao najveći rezultat prethodnika pošto je naša selekcija odbranila svetski tron, a Italijan je pobrao simpatije domaće sportske javnosti.

Međutim, za razliku od Terzića, sva je prilika da će se zadržati samo godinu dana na ovom mestu, a da će naš Savez ponovo morati u potragu za adekvatnim rešenjem.

Kako javljaju turski mediji, pristao je da preuzme mesto selektora Turske nakon što ga je posle više godina napustio njegov sunarodnik Đovani Gvideti. Kako se navodi, to bi moglo da se zvanično dogodi već do kraja dana.

Santareli je poslednjih godina pavio velike uspehe sa italijanskim Koneljanom, a sa našim devojkama je pored zlata na prvenstvu sveta osvojio i bronzu u Ligi nacija, iako je bio lišen pomoći Tijane Bošković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović i Partizan se dogovorili!

Ono što su čekali mavijači Partizana, kako stvari stoje biće obelodanjeno danas. Naime, kako prenosi Sportklub nezvanično saznaje došlo je...

POVEZANE OBJAVE