VILDOZA GOVORIO O MUNDIJALU I KAMPACU: Fudbal je više od sporta, znam da će se Kampaco brzo uklopiti

Otkako je Luka Vildoza došao u Crvenu zvezdu, u slično vreme kao i trener Duško Ivanović, počele su da se nižu pobede. Nakon deset uzastopnih, nakratko je niz prekinuo Armani. Međutim, sinoć je zabeležena, posle preokreta, sjajna pobeda u gostima nad jednim od najvećih favorita u Evroligi – Olimpijakosom.

Ponovo je blistao Vildoza sa 22 poena i 8 asistencija, a potom je dao intervju za grčku televiziju “Nova”, u kom je govorio o osvajanju Svetskog prvenstva u fudbalu od strane njegovih zemljaka.

Sjajno je. Ne znam jeste li videli snimke iz Argentine, cela zemlja je uzbuđena. Posle toliko godina borbe za taj trofej, posebno za Mesija, znamo koliko mu je bilo teško da stigne do ovoga, sada su svi srećni. Zemlja je zaboravila na ekonomiju, na sve moguće probleme na dnevnoj bazi. Ponosan sam, izjavio je Vildoza, prenosi “Sport klub”.

Otkrio je Luka da nije mogao da gleda čitav meč zbog klupskih obaveza, ali je deo pratio sa novim saigračem, zemljakom Fakundom Kampacom.

Bio sam sa Fakundom, kod kuće, gledali smo prvo poluvreme, onda sam morao na utakmicu. Devojka me je pozvala i rekla da su Francuzi postigli dva gola za dva minuta. Kako je moguće, pomislio sam! U svlačionici sam pratio produžetke i penale. Vrištao sam, bio sam presrećan, slikovito je objasnio, a potom se osvrnuo i na uklapanje u tim Kampaca.

Poznajem Kampaca vrlo dobro iz reprezentacije, znam da će se brzo i lako uklopiti. Možemo do plej-ofa, zašto da ne? Imamo ozbiljan potencijal u napadu, čvrsti smo u odbrani. Ko kaže da ne možemo u plej-of, zapitao se Vildoza.

Iako su Vildoza i Kampaco aktuelni svetski vicešampioni u košarci, ne krije ni najmanje koliko je fudbal izvan konkurencije u njihovoj zemlji.

Fudbal popravlja sve. Zaboravite na sve probleme koje imate. Fudbal je više od sporta, jasan je bio Zvezdin bek.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati termini utakmica četvrtfinala Kupa Srbije

U sredu 10. aprila, igraju se mečevi četvrtfinala Kupa Srbije, a sada su poznati i termini svih utakmica. Svi mečevi...

POVEZANE OBJAVE