Koliko će Haland dati golova u karijeri? De Brujne ima odgovor

Posle pauze zbog Mundijala, nastavlja se Premijer liga. Arsenal je lider prvenstva, i ima pet bodova prednosti u odnosu na drugi Mančester Siti.

Jedan od najboljih igrača tima Pepa Gvardiole De Brujne je uoči utakmice sa Lidsom rekao da veruje da će Haland napraviti velike stvari u karijeri….

-Erling je opsednut golovima. Već ih ima oko 200, tako da verujem da može da stigne do 600, 700 ili čak i 800, ako ostane zdrav i radi prave stvari. On je napadač vrhunske klase. Ne razlikuje se od ostalih ljudi, fudbaler je poput svih drugih, ali ništa ne shvata previše ozbiljno, rekao je De Brujne i dodao:

-Kad pričate o fudbalerima profesionalcima, ili uopšte o sportistima, svako ima to nešto posebno. Mislim da ne možete biti profesionalac ako nemate taj neki poseban dar, koji čini da možete da postanete najbolja verzija sebe. On je i dalje mlad, uživa u životu, ali fudbal shvata ozbiljno. Obožava da postiže golove i to je nešto što ga izdvaja, rekao je Belgijanac.

Duel Lidsa i Mančester sitija igra se u sredu od 21.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE