STIGLO PRIZNANJE: Zvezdi oduzeta pobeda nad Barselonom! (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su sinoć u 16. kolu Evrolige od Barselone nakon produžetka.

Ipak, na devet sekudni do kraja crveno-beli su vodili sa +3 posle pogođenih bacanja Nemanje Nedovića, ali je na drugoj strani Mirotić pogodio neverovatnu trojku i doneo produžetak.

Međutim, jasno se nakon utakmice videlo da je krilni centar pre pogođene trojke zgazio aut-liniju, što je sada potvrdila i Evroliga svojim saopštenjem.

Tokom utakmice 16 kola Evrolige između Crvene zvezde i Barselone, na 8,2 sekunde do kraja Kori Higins je ubacio loptu u igru, napravio dribling i poslao pas ka Nikoli Mirotiću. Dok je prihvatao loptu, Nikola Mirotić je gazio liniju i tako izašao van granica igrališta, što je trebalo da rezultuje predaji poseda Crvenoj zvezdi na 3,3 sekunde do kraja, objavila je Evroliga.

U istom napadu igrači Crvene zvezde nisu napravili faul, što je tražio trener Duško Ivanović, a razloge za to je objasnio Filip Petrušev, koji je pružio briljantnu partiju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE