SHVATILI KOLIKO JE NEDOSTAJAO: U Australiji vlada ogromno interesovanje za Novaka! (FOTO)

Srpski teniser Novak Đoković, iako devetostruki šampion Australijan opena, prošle godine je doživeo najveće neprijatnosti u istoriji tenisa.

Nakon što mu je odobreno izuzeće kao nevakcinisanom teniseru za nastup na prvom gren slemu, doputovao je u Australiju, ali je potom zatvoren, a nakon suđenja i deportovan.

Tom prilikom mu je zabranjen i ulazak u zemlju u roku od tri godine, ali je nova vlast odlučila da to ukine, pa su se stekli svi uslovi da osvajač 21 gren slem titule ponovo učestvuje na omiljenom turniru.

Koliko je nedostajao, jasno je i po oduševljenju navijača u Adelajdu, gde se priprema za ono najvažnije na ATP 250 turniru.

Nakon pobede u prvom kolu nad Kostantom Lesentjenom mnogobrojni navijači su opkolili srpskog tenisera u želji za autogramom, o čemu svedoči i australijska novinarka Viki Švarc.

Gde je Novak? Divlje scene na turniru u Adelajdu nakon Đokovićeve pobede u prvom kolu, gde on potpisuje desetine autograma dok napušta centralni teren na ‘Drajvu’, napisala je ova novinarka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Određene sudije: Oni će suditi meč između Budućnosti i Partizana

KK Partizan se priprema za drugi meč polufinalne serije ABA lige protiv Budućnosti, koji se igra sutra 7. maja...

POVEZANE OBJAVE