Al Nasr formira pakleni tandem u ofanzivi

Al Nasr je iskoristio činjenicu da je Kristijano Ronaldo bio preambiciozan za svoje pozne fudbalske godine, čemu je posledica bila da nije uspeo da nađe ozbiljan angažman u nekom od evropskih klubova nakon neprijatnog rastanka sa Mančester Junajtedom.

Tako se slavni Portugalac obreo u Saudijskoj Arabiji za rekordnu godišnju platu od 200.000.000 evra. Međutim, tu nije kraj prelaznog roka ovog kluba, i sve više se spekuliše o drugim poznatim fudbalskim imenima.

Tako bi želeli da iskoriste i situaciju sa Markom Rojsom, koji je takođe zapao u igračke godine i ima velikih problema sa povredama, zbog čega nije igrao od oktobra.

Zato Borusija Dortmund nije zainteresovana za produženje ugovora, osim u slučaju velike revizije sadašnjih primanja koja iznose 12.000.000 po godini.

To bi mogao da iskoristi Al Nasr koji bi, prema nekim navodima, želeo da mu ponudi jednu nulu manje nego Ronaldu, odnosno 20.000.000 evra, naveo je “Bild”, što je pre samo nekoliko godina bila rekordna suma u svetu fudbala.

Sam igrač je istakao da će razmotriti ponude koje budu stigle na njegovu adresu.

Rojs je bio deo generacije koja je ponovo dovela Milionere na stari nivo i koja je igrala finale Lige šampiona, a činio je strašnu ofanzivu zajedno sa Mariom Geceom i Robertom Levandovskim.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE