LŠ: Novi Beograd do velike pobede u Marseju

Vaterpolisti Novog Beograda zabeležili su četvrtu pobedu u Ligi šampiona ove sezone. Novobeograđani su na gostovanju u Francuskoj savladali ekipu Marselja sa 17:13 (5:4, 4:2, 3:3, 5:4).Tako je ekipa trenera Živka Gocića posle pet odigranih kola i dalje jedina neporažena u B grupi elitnog takmičenja i zadržala je prvo mesto na tabeli sa 13 bodova.

Aktuelni srpski i regionalni šampion pružio je veoma dobru i vrlo efikasnu igru. Novobeograđani su u potpunosti kontrolisati dešavanja u bazenu, a prednost koju su stekli u finišu prve četvrtine nisu ispuštati do kraja, pa su sasvim zasluženo stigli do još jednog trijumfa.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Avlaro Granados sa pet golova, Angelos Vlahopolos postigao je četiri pogotka, dok se Dušan Mandić tri puta upisao u listu strelaca. U redovima domaćina najbolji je bio nekadašnji proslavljeni srpski reprezentativac Andrija Prlainović sa tri gola.

Naredni meč u Ligi šampiona Novi Beograd odigraće 25. januara u Budimpešti protiv Ferencvaroša.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Teško mu pao poraz: Majk Džejms u suzama (VIDEO)

Jednom od najboljih košarkaša Evrope, Majku Džejmsu teško je pao poraz od Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige. Majk je postigao...

POVEZANE OBJAVE