Obradović nakon pobede nahvalio Trifunovića, govorio i o statusu Brodzianskog

Košarkaši Partizana savladali su večeras ubedljivo Baskoniju na svom parketu u Beogradskoj areni, u sklopu 19. kola Evrolige.

Najefikasniji na utakmici na kraju je bio mladi Uroš Trifunović, koji je dobio pohvale i od trenera Željka Obradovića nakon meča.

Odigrao je izvanrednu utakmicu. Opravdao poverenje koje imam u njega. Treba da nastavi, da ima kontinuitet, kako on, tako i ostali. To je ono što smo pričali, u odbrani je bio ključan sa Papapetruom, kada se igra timski, igra se drugačije. Dobili smo zahvaljujući dobroj odbrani, u napadu je bilo sporo i bilo je rešenja koja nisu bila u redu. Ipak, bili smo na nivou za takmičenje kakvo je Evroliga, smatra trener Partizana.

On je govorio i o statusu Vladimira Brodzianskog, koji ne dobija šansu na najvišem nivou.

Brozdijanski je deo tima Partizana, čovek trenira, ponaša se normalno. Sve je u redu, što se mene tiče. Izbor je moj koji će igrači da budu u timu, imamo utakmicu u ponedeljak, pa u četvrtak. Prilike će biti za sve, poručio je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE