SENZACIJA: Kevin De Brujne u transferu vrednom 100 miliona evra pojačava redove posrnulog giganta?!

Kevin De Brujne (31) mogao bi napustiti redove Mančester sitija na leto, pišu engleski mediji. Belgijanac želi novi izazov u karijeri nakon što je već osam godina na Etihadu.

Sjajni veznjak ima važeći ugovor sa Sitijem do juna 2025. godine, a njegova vrednost je između 70 i 80 miliona evra, s tim što bi ‘Građani’ za transfer tražili najmanje 100 miliona evra.

Veliko zanimanje za De Brujnea navodno pokazuje torinski Juventus. Italijanski gigant nakon nekoliko godina lutanja želi se vratiti na pravi put. Prvi korak ka stabilizaciji kluba su naravno finansije koje se polako rešavaju, a dovođenje De Brujnea bilo bi pun pogodak za povratak među elitu.

Engleski mediji navode da se Juventus već obratio igračevom agentu i najavio da će ga pokušati dovesti na leto, a Belgijanac je zatečen i navodno je otvoren za novi izazov.

De Brujne je od 2015. godine član Sitija, a u ovaj klub je došao iz Volfsburga za 76 miliona evra. Ukupno je za ‘Građane’ odigrao 331 utakmicu i pri tome je postigao 89 pogodaka uz čak 136 asistencija, a uz Erlinga Halanda je najveća zvezda kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE