Cupara pred Nemačku: Neka Volf ima i 20 odbrana samo da pobedimo!

Rukometna reprezentacija Srbije u okviru drugog meča na Svetskom prvenstvu se sastaje sa selekcijom Nemačke.

Golman našeg tima Vladimir Cupara blistao je na meču protiv Alžira, a za Mocart sport je izneo očekivanja pred naredni meč.

Tim je bio dobar, individualno nije toliko bitno. Jedino to treba da nas zanima. Ponosan sam kao smo odradili ovaj pripremni period i meč sa Alžirom. Verujem da ćemo da nastavimo tim putem.

O susretu sa Nemcima kaže:

Nemci mogu da nas napadnu sa svih strana. Čvrsti su u odbrani, golman Volf je vrhunski. Gledali smo video, anlizirali ih dobro. Imaju odlične šutere, pivotmene. Knor je u prvom planu, daje veliki broj golova, ali na crti su svetska klasa. Isto tako i mi na toj poziciji imamo fantastične igrače, kazao je on i dodao:

– Oni su klasa, ali mislim da je Johanes Gola trenutno u najboljoj formi od nemačkih pivotmena“.

Ko će imati više odbrana, Volf ili vi?

Nadam se da ćemo mi dati više golova, a ko će imati više odbrana to me ne zanima. Neko on ima i 20 intervencija, a mi da pobedimo, bio bih srećan. Svako ima mane. Na nama je mu nađemo slabe tačke.

Cupara ne krije da su porasle ambicije tima nakon pobede protiv Alžira.

Imali smo i mi naše navijače protiv Alžira. Hvala im na podršci, mnogo nam je značila. Ako ima i jedna naša zastava u dvorani, drugačiji je pristup, motiv više. Nema veze što će Nemaca da bude više u dvorani. Navikli smo na to, nećemo biti hendikepirani zbog toga, zaključio je on.

Utakmica se igra u nedelju od 18 sati.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Nezadovoljni Španac doneo važnu pobedu Laciju (VIDEO)

U prvom meču 33. kola Serije A, fudbaleri Lacija savladali su Đenovu u gostima 0:1. Strelac jedinog gola bio je...

POVEZANE OBJAVE