SVE JE SPREMNO ZA AUSTRALIJAN OPEN: Đoković „servira“ osvetu, a Meridian NAJVEĆE KVOTE!

Održan je žreb za Australijan Open, a Novak Đoković je odlično prošao, pa je tako sudar sa braniocem titule i najvećem rivalom – Rafaelom Nadalom, moguć tek u finalu.

To su dobre vesti, pogotovo kada se uzme u obzir da je Novak sigurno silno motivisan da dođe do titule, s obzirom na to da je prošle godine preživeo pravu noćnu moru u Australiji.

Prvi rival za Đokovića biće Španac Roberto Karbaljes Boena, dok će u drugoj rundi igrati protiv boljeg iz duela Delijena i nekog od kvalifikanata. Što se tiče „ozbiljnijih“ rivala na njegovom stranu žreba tu su peti nosilac Rubljov i Nik Kirjos sa kojim bi mogao da se susretne u četvrtfinalu.

Naravno, svi navijamo da će doći do finala i ne samo to – već i da će osvojiti novu titulu u Australiji, koja bi bila njegova jubilarna deseta titula na australijskom slemu.

Srpski teniser svakako važi za najvećeg favorita, što zbog kvaliteta i forme, što zbog dodatne motivacije.

A, tako razmišljaju i bukmejkeri Meridiana, pa donose fantastičnu kvotu upravo za Novaka!

Ukoliko verujete da će Đoković još jednom pokazati zašto je najbolji na svetu, šta god pisalo na tabeli, iskoristite kvotu 1.50 na njegov trijumf u Australiji!

Podsetimo, Đoković je u Australiji slavio 2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2019, 2020, 2021. godine, a svi se nadamo da će i 2023.

U to ime, podrži srpskog tenisera novim patriotskim tiketom, koji možeš sastaviti na meridianbet.rs uz NAJVEĆU KVOTU!

MERIDIAN BONUS DOBRODOŠLICE: Ukoliko se do sada niste registrovali na meridianbet.rs – pravo je vreme da to uradite, jer vas pored najbolje ponude za kladjenje, čeka i fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD i to BEZ USLOVA!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BLIZU JE: Zidan se vraća!

Legendarni fudbaler Zinedin Zidan na pragu je preuzimanja minhenskog Bajerna, prenosi "Mundo Deportivo". Kao glavni kandidati za naslednika Tomasa...

POVEZANE OBJAVE