Zvanično: Mladi fudbaler Zvezde na pozajmici u Novom Sadu!

Nedavno je sportski direktor Crvene zvezde najavio da će blizanci Jovan i Nikola Mituljkić biti razdvojeni na jedno vreme zbog karijere, a sada je stigla i zvanična potvrda.

Naime, Jovan će prolećni deo sezone provesti u Novom Sadu u dresu Mladosti.

– Talentovani fudbaler Jovan Mituljikić će prolećni deo sezone provesti na pozajmici u ekipi Mladost GAT, koja se takmiči u Superligi, saopštili su crveno-beli, dok su Novosađani transfer potvrdili fotografijom na klupskom Instagram profilu.

Braća Mituljikić su prvi deo sezone igrali u Zvezdinom razvojnom timu, Grafičaru.

– Blistao je Jovan tokom jesenjeg dela sezone, i uz brata Nikolu, bio jedan od najboljih fudbalera našeg razvojnog tima Grafičara. On je na 17 utakmica, postigao sedam golova i upisao asistenciju, a vreme je za stepenik više u njegovoj karijeri, te je Crvena zvezda odlučila da mladog fudbalera pošalje na pozajmicu u klub iz Superlige. Jovan će tako pojačati konkurenciju u ekipi novosadske Mladosti, i sigurni smo izboriti povratnu kartu za Marakanu, jer je reč o jednom od najperspektivnijih mladih fudbalera u Srbiji, navodi se u saopštenju crveno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE