Novak o stanju povrede: Ako se po jutru dan poznaje…

Novak Đoković je startovao na Autralian Open-u pobedom protiv Španca Roberta Kabaljesa Baene 3:0 u setovima.

Ono što je Novakove navijače najviše zanimalo je u kakvom je stanju zadnja loža, koja je mučila najboljeg srpskog tenisera od turnira u Adelaidu.

Noga je dobra, ali nije idealna. Nisam trenirao onako kako sam želeo poslednjih dana. Nadam se da će stvari ići dobro od prvog do poslednjeg poena. Sve je bilo bolje kako je odmicao meč i to je ono što me hrabri, govorio je Novak Đoković posle meča i nastavio:

– Testirao sam nogu na početku. Razmišljao sam usko, da se zaštitim, zato mi je trebalo vremena da se priviknem na meč, da se krećem slobodnije. Sve što je meč odmicao, osećao sam se sve bolje. On je servirao dobro, ali u drugom delu drugog seta sam počeo da igram u drugoj brzini. Zaista sam srećan što sam uspeo da završim meč na način na koji sam završio.

Ipak, kako je meč prolazio Novaka je hrabrilo stanje povrede.

U trećem setu, noga je bila bolje. Videćemo šta će biti sutra kada popuste lekovi i uticaj pilula. Dobra stvar je dan pauze, ti to daje mogućnost da se regenerišeš. To iskustvo od pre dve godine mi je pomoglo. Ako se po jutru dan poznaje – biće dobro sve, završio je najbolji srpski teniser.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Barselona potpisala ugovor vredan 1,3 milijarde evra!

Barselona muči muku sa finansijama poslednjih godina što utiče i na rezultatskom planu. Klub je ispao u 1/4 finalu Lige...

POVEZANE OBJAVE