Srbija demonstrirala silu nad Katarom!

U poslednjem meču grupe E na Svetskom prvenstvu, Rukometna reprezentacija Srbije savladala je selekciju Katara rezultatom 34:24.

Prvi gol na meču postigao je Radivojević i naši su poveli, ali se može reći da su se mučili na početku. Abdalu je bio dobar u protivničkom timu. Međutim, naši su uspeli doći do dva gola prednosti, najpre prvi gol Orbovića, a onda je i Radivojević bio precizan iz sedmerca za svoj treći gol na ovom meču. Radivojević je igrao sjajno, postigao je dva pogodka, ali usledio je crveni karton za Jovicu Nikolića.

Naleteo je srednji bek Katara na njenga i Mijajla Marsenića, a Nikolić je protivnika udario laktom. Sudije su nakon gledanja snimka odlučile da ga isključe. To nije omelo naš tim, došli su do najveće prednosti od pet golova razlike, a poluvreme je završeno rezultatom 14:17.

U nastavku susreta srpski tim se vratio na plus 5, Talentovani Stefano Dodić je ušao u igru, zaleteo se u odbranu protivnika i navukao dvojicu igrača. Proigrao je Vanju Ilića koji iz nezgodne pozicije postiže svoj treći gol na turniru. Naši su razbijali protivnika, Vorkapić, Đorđić i Milosavljev na golu su predvodili talas u drugom poluvremenu. Do kraja meča još jedan crveni karton za naš tim, posle Nikolića u prvom poluvremenu, u nastavku je isključen Pešmalbek.

Međutim, naši su uspeli da održavaju prednost, a rezultat na kraju je bio 34:24. Radivojević je postigao sedam golova, Vorkapić 6 za našu selekcijiu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE