ČOVIĆ OTKRIO: Funkcioner Partizana ima veze sa slučajevima Topić i Kampaco!

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Meridianbet Nebojša Čović gostujući na televiziji Hepi rekao je u koga sumnja u vezi sa slučajevima Fakunda Kampaca i Nikole Topića.

Evroliga je zabranila Zvezdi registraciju novih igrača a ABA liga stopirala transfer Topića u FMP Meridian.

Pojavilo se nešto što je odvratno. Zoran Savić tužaka Zvezdu u Evroligi. Time pokušava da troši našu energiju. Neće da je troši. Mi smo napravili određeni propust. Ništa lažno nismo prezentovali nego sporazume da će naše obaveze da budu izmirene do 30. decembra, što je Zvezda i uradila. Nema kluba u Evroligi kojeg ne možemo da pobedimo i nema kluba koji ne duguje. Kako može da te analizira komisija ako duguješ sedam miliona evra za porez. Nas tužaka Zoran Savić oko Kampaca i Topića, rekao je on u jutarnjem programu Hepi televizije.

Zatim je dopunio:

Nama to javljaju klubovi iz Evrolige, nama – upravi i stručnom štabu. Mi ćutimo, kakav je to pristup. Tek mi je juče postalo jasno kad sam video kako Glikman objašnjava amnestiju. Neću da gubim eneregiju, pogrešili smo, plaćamo svoju grešku, tražimo samo da budu isti prema svim klubovima i čekamo 28. februar, zaključuje Čović za Hepi.

On bi danas trebalo da održi i zvaničnu konferenciju za medije. Crveno – beli sutra igraju meč 20. kola Evrolige na gostovanju Žalgirisu od 19 sati.

Foto: Jutub printskrin/ Jutarnji program TV Hepi

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda ostaje bez jednog od najboljih igrača

Najveća dilema u Crvenoj zvezdi tokom leta bila je da li se odreći visokog obeštećenja i zadržati Osmana Bukarija...

POVEZANE OBJAVE