MAJK DŽEJMS PROZVAO ZVEZDU POSLE PORAZA: Samo se pitam odakle

Košarkaši Crvene zvezde su krenuli loše u ovu sezonu, ali su promenom trenera i dolaskom Duška Ivanovića postali jedan od najuspešnijih timova u Evroligi.

To se poklopilo i sa angažovanjem Luke Vildoze, kome se u međuvremenu u senzacionalnom poslu pridružio zemljak Fakundo Kampaco.

Ipak, zbog finansijskog fer-pleja Evroliga je rešila da obnovi zabranu registrovanja novih igrača crveno-belima, pa će omaleni plej moći da pomogne tek u poslednja tri kola elitnog evropskog takmičenja.

Do tada će nastupati samo u regionalnoj ABA ligi, gde je već demonstrirao znanje i umeće.

O ovoj temi je u podkastu portala “Basketnews” govorio i Majk Džejms, košarkaš Monaka poznat po tome da voli da iskazuje javno mišljenje. Sve to nakon ubedljivog poraza od Zvezde.

Kako od tima koji ne može da dovede velike igrače dovedeš Vildozu i Kampaca? Potrošiš sav taj novac usred sezone, i onda ne plaćaš igrače. Ja sam samo zbunjen odakle je došao taj novac, kako sve to funkcioniše, izjavio je američki bek.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UBEDLJIVA POBEDA: Porto posle 40 godina dobio novog predsednika!

Fudbaleri Porta ove sezone neće osvojiti titulu prvaka države. Večeras igraju derbi sa Sportingom koji će osvojiti izvesno taj trofej. Nakon...

POVEZANE OBJAVE