Rukometaši nakon pobede: Ovo je Srbija kakvu želimo!

Rukometna reprezentacija Srbije savladala je ekipu Katara rezultatom 34:24 i plasirala se u drugu fazu takmičenja na Svetskom prvenstvu.

Iz srpskog tabora nisu krili odiševljenje prikazanom igrom.

Možda je bilo lakše ljudima koji su gledali nego nama. Nisu znali koliko smo gledali snimaka utakmica Katara. Nisu zvučna imena, ali su veoma nezgodni, disciplinovani. Selektor Đerona nas je upozorio, dobro nas spremio, on je radio u Kataru. Bili smo spremni na sve, posvetili smo pažnju detaljima i to je presudilo. Ovo je Srbija kakvu želimi da vidimo. Vrhunska partija. Raduje me reakcija ekipe posle poraza od Nemačke, rekao je pivotmen našeg tima Marsenić za Mocart sport.

Odbrana je bila mnogo bolja nego pre dva dana protiv Nemačke

Bila je sjajna. Nije Katar nimalo naivna ekipa, vodi ih čovek koji je najtrofejniji stručnjak u svetu rukometa. Imali su mnogo vremena za pripremu ovog šampionata, od avgusta su se spremali za Svetsko prvestvo. Preneli smo dva boda, idemo dalje.

Za dva dana sledi Norveška, lider Grupe F, selekcija koja puca na medalju ovog meseca.

Možda je bolje što je odmah Norveška. Prvo da se fizički oporavimo. Ostavićemo srce na teren, pa da dobro pripremimo meč. Ubeđen sam da možemo da pobedimo. Jedva čekam tu utakmici i nadam se da ćemo obradovati sve u Srbiji, naše prijatelje, rodbinu, zaključio je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED POLUFINALE: Partizan kompletan protiv Podgoričana

Košarkaši Partizana u polufinalu ABA lige igraju protiv Budućnosti. U duel ulaze nakon eliminacije Igokee. Budućnost je lako izašla na...

POVEZANE OBJAVE