MILOJEVIĆ POSLE NEFČIJA: “Bitno mi je da momci imaju mentalitet”

Crvena zvezda je i u drugom pripremnom meču trijumfovala danas protiv Nefčija.

Junak meča bio je Nemanja Motika u 4. minutu.

Kasnije su crveno – beli imali još prilika za gol koje nisu iskoristili.

Utiske sa utakmice sumirao je njihov strateg Miloš Milojević:

Dobro je da se utakmice pobeđuju zbog samopouzdanja, ali je bitnije da su igrači koji su bili na terenu 60 minuta pokazali da, iako rade kvalitetno i nije nimalo lako, mogu mentalitetom da se podignu na nivo i intenzitet koji nam treba. Dosta šansi smo stvorili, veliki broj igrača koji nije imao minutažu je igrao, tako da mislim da je i to dobro, imali su priliku da osete obavezu i odgovornost, a i uživanje igranja za Zvezdu, rekao je on za klupski sajt.

Potom je dodao:

Svake pripreme su uvek najbolje pripreme kaže naš sportski direktor Mitar Mrkela i složio bih se s njim. Momci rade koliko treba, dobro, kvalitetno. Bitno mi je da imaju mentalitet i da veruju da treningom mogu da budu bolji. Takvi igrači su potrebni Zvezdi i takve igrače prihvatamo, a ko to ne može da isprati će sam otpasti. Rade kao što su navikli da rade u ekipi sa najvećim apetitima i ambicijama, zaključio je Milojević.

Crvena zvezda u ponedeljak od 15 sati igra protiv Kopra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE