NOVA POBEDA: Minimalac Zvezde protiv Nefčija (VIDEO)

Crvena zvezda – Nefči 1:0 (1:0)

Motika 4′

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su azerbejdžanski Nefči na pripremama. Ovo im je druga pobeda nakon trijumfa nad poljskom Lehijom iz Gdanjska.

Crveno beli su golom u četvrtom minutu otvorili susret. Postigao ga je Nemanja Motika na dodavanje Kangve. Uspeli su da iskoriste smušenost odbrane Azerbejdžanaca koji nisu uspeli da izbace loptu.

U 11. minutu ponovo je Motika imao šansu ali je bio neprecizan. Nastavili su izabranici Miloša Milojevića sa ofanzivom. Šut Stefana Mitrovića u 25. minutu zaustavio je hrvatski internacionalac na golu Nefčija Ivan Brkić. Odbranio mu je i u 40. minutu pokušaj.

Za to vreme Zvezda je pokušavala, ali nije uspela da postigne drugi gol. I u nastavku susreta bili su agilniji crveno – beli i stvarali šanse.

Nizali su se pokušaji do kraja meča bez drugog gola Crveno belih. Nakon ovog meča, Zvezda već u subotu igra protiv slovenačkog Kopra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SL: Čukarički posle preokreta ostao u trci za Evropu (VIDEO)

Fudbaleri ČukaričkogSavladali su Mladost iz Lučana u drugoj rundi plej-ofa Superlige Srbije - 4:1 (2:1). Poveli su gosti, posle...

POVEZANE OBJAVE