ĐOKOVIĆA INTERVJUISALA BIVŠA SRPSKA ŠAMPIONKA: Prisetio se prvog susreta sa njom, govorio i o narednom meču sa domaćim igračem (VIDEO)

Novak Đoković je uprkos problemima sa povredom koju vuče još od završnice turnira u Adejejdu, lako položio najteži ispit u dosadašnjem toku Australijan opena, pošto je savladao Grigora Dimitrova.

Nakon meča je viđen zanimljiv susret, pošto ga je na terenu intervjuisala bivša srpska i australijska teniserka Jelena Dokić. Novak nije propustio priliku da ukaže na to.

Hvala vam sto ste došli, kreirali ste sjajnu atmosferu, vaša energija nam daje snagu u ključnim momentima. Drago mi je da te vidim Jelena, nisam te video godinama, rekao je Novak, pa podsetio Jelenu na susret.

2006? Ugledao sam se na tebe. Igrala si za Australiju, ali dolaziš iz našeg regiona, govorimo isti jezik, bila si velika zvezda u to vreme, bio sam srećan što sam mogao da igram sa tobom. Drago mi je što te opet vidim, hajde da pričamo o meču, prisetio se Novak prvog susreta sa nekada velikom šampionkom.

Zatim se osvrnuo na sam duel sa Bugarinom.

Rani brejk je bio bitan za mene jer nisam siguran kako ću se osećati, mnogo poštujem Grigora, dugo se znamo, on mi je jedan od najvećih prijatelja, on je toliko dobar sportista, mislio sam da će dupli brejk biti dovoljan u trećem setu, ali do kraja nisam znao da li ću moći da pobedim. To je velika borba, sumirao je Đoković.

Naš as je prokomentarisao i uspešnost u susretima sa nadolazećim snagama.

Kako to misliš protiv mladih? Pa, 35 je novih 25. Pogledajte Rafu i Endija. Igramo na visokom nivou i ja to želim. Svaka sezona se računa kada uđete u poslednju četvrtinu karijere, više cenite svaki turnir, imao sam sreće da radim ono što volim. Dvadeset godina profesionalnog sporta, ne mogu da budem zahvalniji, izjavio je novak na “Rod Lejver” areni.

U narednom meču će imati nešto manju podršku publike, pošto je protivnik domaći teniser Aleks De Minor.

Očigledno je da je De Minor jedan od najbržih igrača, mnogo je napredovao, ima Hjuita u svom uglu, bivšeg broja jedan, ne znam koliko vas će biti na mojoj strani tada, ali volim vas, našalio se naš teniser.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan angažovao dvojicu fudbalera na istoj poziciji u jednom danu!

Partizan je u istom danu praktično završio transfere dvojice fudbalera iz Superlige koji igraju na istoj poziciji. Zapravo su...

POVEZANE OBJAVE