Pobede Ajntrahta, Uniona i Volfsburga, težak poraz Veljkovićevog Verdera! (VIDEO)

U okviru 16. kola Bundeslige, fudbaleri Volfsburga savladali su ubedljivo Frajburg sa 6:0.

Patrik Vimer je u drugom minutu doneo prednost “vukovima”, da bi se na odmor otišlo sa 3:0, posle dva pogotka Danca Jonasa Vinda. U nastavku su još pala tri gola domaćeg tima. Prvo je Gerhart u 56. pogodio za 4:0, da bi u finišu mrežu Frajburga napunili Baku u 81. i Valdšmit u četvrtom minutu nadoknade iz penala.

 Ajntraht je pred svojim navijačima bio bolji od Šalkea sa 3:0.

Lindstrom je u 22. minutu doneo prednost domaćinu, da bi u nastavku ekipa iz Frankfurta postigla još dva gola u finišu. Borea je pogodio u 84. minutu, a potom i Buta u prvom minutu nadoknade.

Union Berlin je bio bolji od Hofenhajma sa 3:1.

Gosti su na odmor otišli sa prednošću zahvaljujući pogotku Bebua u 43. minutu. U nastavku meča usledio je totalni preokret.

Danilo Doekhi je u 73. minutu izjednačio da bi u 89. minutu pogodio za 2:1.

Fudbaleri Kelna deklasirali su Verder iz Bremena na svom terenu rezultatom 7:1. Srpski fudbaler Nemanja Veljković odiugrao je ceo meč za Verder. Goleadu je započeo Maina u devetom minutu, a potom je Tiges dao dva gola u 16. i 21. minutu za 3:0. Na 4:0 povisio je Škiri u 31, a na 5:0 Denis Huseinbašić u 36. minutu.

Niklas Filkrug je u 38. minutu smanjio na 5:1, a u nastavku još dva gola za Keln. Tunišanin Škiri je svoj drugi gol na meču dao u 54. minutu, a konačnih 7:1 postavio igrač Verdera Fridl, autogolom u 77.minutu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POČINJE ZAVRŠNICA LŠ: Četiri tima u borbi za titulu, ovako izgleda teren u Areni (FOTO, VIDEO)

Takmičenje u FIBA ligi šampiona košarkaše došlo je pred završni čin. Beograd će uskoro biti domaćin F4 na kome će...

POVEZANE OBJAVE