MILOJEVIĆ POSLE NOVE POBEDE: Hoćemo uvek da pobedimo

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su danas još jednu pobedu na pripremama u Turskoj, pošto su bili bolji od gruzijskog Dinama iz Tbilisija sa 3-2.

Svoje utiske, kao i uočene dobre i loše strane, nakon utakmice izneo je trener srpskog tima Miloš Milojević.

Drugačija utakmica u odnosu na prethodne. Menjali smo formaciju zbog igrača koje sam imao na raspolaganju, hteli smo nešto da probamo i zaista nemam zamerku za ekipu. Desi se da padne koncentracija, ovo je po prvi put što se tiče defanzive da se to dogodilo, te smo primili dva jeftina gola, ali su igrači pokazali karakter i želju da pobede utakmicu, a to je ono što krasi Zvezdu. Hoćemo uvek da pobedimo, iako smo i uigravali različite stvari. Fizički dobro izgledamo, a do početka prvenstva ima još dve nedelje, kada je reč o taktici veoma smo korektni i mislim da ćemo kad uđemo u manji obim treninga, imati još bolju realizaciju, smatra trener crveno-belih.

Potom se osvrnuo i na raspored do nastavka sezone.

U planu je još šest treninga i dve utakmice do petka. Igrači su slobodni sutra, danas su oni koji nisu imali priliku da zaigraju – što nema veze s tim da li su zaslužili, već sa veličinom grupe – dopunili performanse trčanjem. Priključio nam se i Vigo. Imaćemo dva treninga u utorak, potom trening i utakmicu u sredu, onda opet treninge u četvrtak i u petak još jedan meč. Igrači će po povratku u Beograd dobiti dva slobodna dana, da se spreme psihički za početak prolećnog dela sezone, otkrio je Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE