NAVIJAJ ZA ĐOKOVIĆA I DUPLIRAJ BONUS: Meridian ponovo časti – isprati put do titule i osvoji sjajne bonuse!

Novak Đoković, uprkos brojnim peripetijama, beleži sjajne rezultate na Australijan openu, a sada je vreme za korak dalje.

Kako su neki favoriti eliminisani, sada svi vide Đokovića kao osvajača desete titule u Australiji, ali put do pehara nije nimalo lak.

Srpski teniser je, nakon pobede nad Grigorom Dmitrovim (3:0), uspeo da se plasira u osminu finala turnira u Australiji, a tamo ga čeka domaći igrač – Aleks De Minor.

Jasno je ko će imati veću podršku na tribinama u Australiji, ali Đokovića možeš da podržiš i od kuće!

Kako? Tako što ćeš pratiti, navijati i igrati na Novaka i to uz pomoć sportske kladionice Meridian koja ti donosi fantastične BONUSE za online kladjenje!

Prvi korak je da se registruješ na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, a zatim preuzmeš fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD i to BEZ USLOVA!

Nakon što odigraš na Novaka i verujemo – zabeležiš prvi dobitak, vreme je da deponuješ svoj novac, jer te čeka novi bonus!

Naime, prilikom uplate prvog depozita, sportska kladionica Meridian te ponovo časti – stiže 100% bonusa na uplatu!

Dakle, dupli bonusi su tvoji, šta god da uradiš – odamh si na dobitku!

Pravo na 100% bonusa na prvi depozit imaju svi igrači koji uplate svoj prvi depozit u roku od sedam dana od datuma registracije, a ono što je potrebno jeste da uplatiš  depozit u minimalnoj vrednosti od samo 200 RSD

Da bi igrač ostvario pravo na bonus od 100%  na prvi depozit, neophodno je da kompletan iznos depozita iskoristi za odigravanje tiketa ili slot ponude istog dana kada je depozit napravljen.

Dakle, pravila su jasna: navijaj za Novaka i Meridian te časti i to duplo!

NOVO U MERIDIANU – NIKAD ISPLATIVIJE IGRATI TIKETE PUTEM APLIKACIJE: Iskoristi sjajnu akciju! U Meridianu te svakog dana čeka 5% bonusa od uloga za gubitne tikete odigrane isključivo putem Android ili iOS aplikacije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE