IVANOVIĆ NEZADOVOLJAN POSLE POBEDE: Kakav umor? Od čega?

Košarkaši Crvene zvezde vratili su se na pobednički put nakon tesnog poraza od Žalgirisa u Evroligi. Bolji su bili u hali “Aleksandar Nikolić” od Cedevita Olimpije, mada su ponovo sebi dozvolili da dođe do guste završnice i pored velike prednosti koju su imali.

Trener crveno-belih Duško Ivanović bio je nedvosmisleno nezadovoljan.

Jedino pozitivno je što smo pobedili. Sve ostalo – da ne kažem da je bilo loše, ali ne kako bi Zvezda trebalo da igra. Bili smo bez agresivnosti, bez koncentracije, i to nije put. Još ima mnogo da se igra i ABA liga i Evroliga. To je dugačak put na kome treba da budemo istrajni i da znamo šta hoćemo. Ali, večeras to nije bio put kojim želimo da idemo, jasan je bio trener Zvezde, koji je potom to predstavio slikovito.

U jednoj basni od mog pokojnog tasta književnika Muse Đokovića koji je napisao mnogo knjiga, između ostalog pisao je basne, pitao je kornjaču koji je najduži put, a ona mu je odgovorila pogrešan i kad tapkaš u mestu. To smo mi večeras radili, smatra Ivanović.

Smatra da umor nije bio faktor večeras.

Kakav umor? Od čega? Kad je bio Žalgiris, zapitao se Ivanović, posle čega je jasan njegov stav o ovom pitanju.

Znali smo da će Cedevita da igra na ovaj način. Od prvog momenta. Izvanredni su šuteri, večeras su igrali sjajno taktički, pogodili su neke teške šuteve. To je njihova igra. Bili smo spremni na to. Nismo bili nervozni, znali smo sve ovo. Dali su nam tri-četiri trojke s dobrom odbranom, ali i sedam-osam na naše loše odbrane. Ekipa je imala stabilnost i veru u pobedu. Ali govorim još jednom – ovo nije taj put, poručio je trener branioca titule.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Virtus eliminisao Efes u Istanbulu, uzalud odlična partija Klajburna

Košarkaši Virtusa savladali su Efes u Istanbulu sa 67-64, u utakmici plejin-a Evrolige, i na taj način eliminisali turski...

POVEZANE OBJAVE