JOVANOVIĆ PRVI PUT PRED DOMAĆIM NAVIJAČIMA: Verujem u tim

Košarkaši Igokee iznenađujuće se nalaze pri dnu tabele regionalne ABA lige. Od početka sezone ih nije poslužila ni sreća, zbog problema sa povredama, pre svega letošnjeg zvučnog pojačanja Marija Nakića, koji je na startu takmičenja demonstrirao sav svoj talenat i nosio tim, ali je ubrzo doživeo tešku povredu.

Loši rezultati su nagnali i dugogodišnjeg trenera Dragana Bajića da da otkaz, a na njegovo mesto je seo Vladimir Jovanović, koji je sezonu započeo kao trener Crvene zvezde, ali je zbog loših rezultata smenjen.

Nije debitovao uspešno, jer su Igosi poraženi u Čačku od Borca, ali će danas od 17 časova protiv Splita po prvi put imati priliku da se predstavi domaćoj publici, i što je još bitnije, da sa timom krene da se penje sa dna.

Veoma važna utakmica za oba tima. Ekipa Splita je pronašla formu u poslednjih nekoliko utakmica. Čak i kada su gubili igrali su dobro i praktično bili bar ravnopravni sa svim protivnicima. Deluje da imaju jasno podeljene uloge i dobru atmosferu. Sa druge strane mi smo u seriji loših rezultata i potrebna nam je pre svega dobra igra na oba kraja terena. Za tako nešto biće nam potrebna koncentracija kao i energija kojom moramo da odgovorimo na igru protivnika. Verujem u tim i nadam se dobroj igri i rezultatu, rekao je Jovanović pred meč sa hrvatskim timom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Barselona potpisala ugovor vredan 1,3 milijarde evra!

Barselona muči muku sa finansijama poslednjih godina što utiče i na rezultatskom planu. Klub je ispao u 1/4 finalu Lige...

POVEZANE OBJAVE