Barselona strahovala do kraja protiv Betisa zahvaljujući autogolu Kundea (VIDEO)

Fudbaleri Barselone savladali su večeras Betis u Sevilji sa 2-1, u odloženoj utakmici 17. kola španske Primere.

Nakon što su mreže mirovale čitavih 65 minuta, konačno su poveli Katalonci. Sjajnu akciju nakon prekida odigrali su Alehandro Balde, koji je pretrčao sve do samog gola, i Rafinja koji je sve to ispratio i samo sproveo loptu u mrežu posle preciznog dodavanja.

Posle lopte koju je dobio od Arauha sa desne strane, prednost je u 80. minutu duplirao Robert Levandovski, koji nije najbolje zahvatio loptu, ali je uhvatio na krivoj nozi golmana Silvu, koji možda nije najbolje ni video šta se dešava zbog svog saigrača Pecele koji je bio ispred Poljaka.

Kada je izgledalo da će završnica biti rutinska, gosti su morali da strahuju do kraja zbog veliikog kiksa Kundea, koji je veoma nespretno smestio loptu u svoj gol, iako nije bilo velike opasnosti u šesnaestercu oko njega.

Barsa se sada odlepila na liderskoj poziciji na 8 bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala Real Madrid, koji ima utakmicu manje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Klop se izvinio: Dogodilo se i više to ne možemo da promenimo

Trener Liverpula Jirgen Klop izvinio se navijačima zbog poraza od Evertona, posle kojeg su se njegovi fudbaleri udaljili od...

POVEZANE OBJAVE