NAJGORA MBAPEOVA UTAKMICA U KARIJERI: Mesi je ipak rešio pitanje pobednika (VIDEO)

Danas su odigrane utakmice vanrednog 21. kola francuske Lige 1, a Pari sen Žermen je teže nego što se očekivalo došao do pobede u gostima nad Monpeljeom.

Na kraju je bilo 3-1, ali se na semaforu nije menjao rezultat do 55. minuta. Ipak, to ne znači da su mreže mirovale, pošto je Mesiju poništen gol zbog ofsajda u 35. minutu.

Međutim, daleko je zanimljivije sve što se dešavalo pre toga, a u glavnoj ulozi bio je Kilijan Mbape. Neverovatno šta je sve uspeo da promaši u 10. minutu. Prvo nije realizovao penal, koji je ponovljen, ali nije uspeo jedan od najboljih fudbalera sveta ni iz drugog pokušaja.

I to nije sve. Tada je pogodio stativu, nakon čega se lopta odbila do njega, da bi zatim promašio prazan gol!

Na kraju se i povredio, pa ga je u 21. minutu zamenio Ugo Ekitike, koji je odigrao ulogu kod vodećeg gola kasnije.

Prednost je konačno gostima doneo Fabijen Ruiz posle dodavanja Ekitikea u 55. minutu, dok je možda i sve dileme otklonio Lionel Mesi, koji je u 72. minutu pogodio na asistenciju strelca prvog gola. Ovog puta je gol bio važeći.

Arno Nordin je bledu nadu domaćinu pružio u 89. minutu kada je zatresao mrežu posle aisstencije Mavididija, ali je već u drugom minutu zaustavnog vremena Zajre-Emeri otklonio sve dileme kada je postigao gol posle asistencije Ašrafa Hakimija.

PSŽ tako čuva lidersku poiziciju sa 51 bodom, pet više od Marselja koji je danas slavio na gostovanju Nantu sa 2-0.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mitrović govorio o povredi: Kada se desila bio sam zabrinut

Najbolji strelac naše reprezentacije Aleksandar Mitrović povredio se u utakmici protiv Al Šababa, neposredno nakon što je postigao dva...

POVEZANE OBJAVE