“Neće moći ove noći”: Neočekivana ponuda Intera stigla u Minhen, Bajern munjevito odgovorio

Čelnicima minhenskog Bajerna u poslednjim satima zimskog merkata obratio se milanski Inter sa ponudom za defanzivca, ali odgovor bavarskog giganta je bio kristalno jasan.

‘Neroazuri’ su poslali ponudu Bajernu i predložili Benžaminu Pavaru da zaigra na poziciji centralnog defanzivca, poziciji koju Francuz želi igrati iako je često prisiljen biti na mestu desnog beka.

Međutim, Bajern je odbio da se odrekne Pavara, nakon kraćih pregovora sa Interom. Štaviše, Bajern želi produžiti njegov ugovor i takođe ga koristiti kao štopera. Sve nakon što je Žoao Kanselo doveden na desnog beka.

Pre nekoliko nedelja, Pavar je želeo da se preseli u Barselonu koja je ušla u pregovore, a Real Madrid je takođe pokazao interesovanje, ali se na kraju ništa nije dogodilo.

Pavar je bio svetski prvak sa Francuskom 2018. i svetski vicešampion 2022. godine. Ima sa Bajernom važeći ugovor do leta 2024. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bahar potpisuje i obara rekord: Kako će proći Zvezda?

Barak Bahar je posle nuspešne polusezone napustio Crvenu zvezdu neispunivši uopšte očekivanja, pošto se ispostavilo da je najgori trener...

POVEZANE OBJAVE