PL: Junajted loše krenuo, pa umalo došao do velikog preokreta na Old Trafordu (VIDEO)

Fudbaleri Mančester junajteda kiksnuli su u odloženoj utakmici 8. kola Premijer lige, koju su danas na Old Trafordu odigrali protiv Lidsa, pošto je na kraju rezultat bio 2-2.

Ušao je razočaravajuće domaći tim u ovaj duel, s obzirom na to kakave je partije pružao od nastavka sezone. Već u prvom minutu usledio je pravi šok. Vilfrid Njonto je posle duplog pasa sa Bamfordom, koji je zamalo izbegao ofsajd, preciznim šutem pogodio donji levi ugao golmana De Hee.

Sa minimalnim rezultatom na strani gostiju se otišlo na poluvreme, ali ni drugi deo nije slavnije startovao po tim sa Teatra snova, pošto je u 48. minutu, usled oduzete lopte na sredini terena i kontre, Rafael Varan loptu nesrećno skrenuo u svoj gol i tako duplirao prednost Lidsa.

Sve je krenulo na bolje posle pogotka Markusa Rašforda, koji se ponovo dokazao kao pokretač tima. On je u 62. minutu glavom postigao gol posle centaršuta sa desne strane Dioga Dalota.

Već u 70. minutu rezultat je bio poravnat. Nakon akcije Luka Šoa i Džejdona Sanča, ofanzivac Junajteda je odlično naciljao iz šesnaesterca i savladao golmana koji je bio i markiran, pa nije mogao da odreaguje pravovremeno.

Išao je tim Erika Ten Haga do kraja na pobedu, napadao, ali je ipak ostao bez dva boda na svom stadionu i propustio priliku da se na tabeli izjednači sa gradskim rivalom Mančester Sitijem, koji je na drugom mestu sa dva boda više, ali i utakmicom manje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON USPEŠNIH KVALIFIKACIJA: Međedović u drugom kolu Madrida!

Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u narednu rundu mastersa u Madridu. Posle velike borbe i skoro dva i po...

POVEZANE OBJAVE