SUNOVRAT KARIJERE: Kapiten zlatnih “Orlića” završio u Crnoj Gori (FOTO)

Nekadašnji kapiten zlatne omladinske reprezentacije Srbije, koja je postala prvak Evrope u Litvaniji 2013. godine, Marko Pavlovski novi je fudbaler podgoričke Budućnosti.

On je zvanično promovisan u završnici prelaznog roka u prisustvu sportskog direktora Anta Drobnjaka.

Prvi utisci su sjajni, pre dolaska sam stupio u kontakt sa bivšim saigračima, pre svega sa Petrom Grbićem, koji mi je rekao sve najbolje o klubu. Naravno, znam da je Budućnost najveći klub u državi, da ima visoke ciljeve i to je bio jedan od ključnih razloga zašto sam se odlučio da dođem u Budućnost. Želim da svojim igrama i zalaganjem na terenu ostvarim ciljeve, kako lične, tako i kluba – to je titula, izjavio je Pavlovski prilikom promocije.

Već od sutra će se priključiti treninzima novog kluba, a kako ističe, želi da bude primer mlađima.

Svaki trening i utakmicu ću se truditi da budem pravi primer, kako mladima, tako i samom sebi. Želim da opravdam očekivanja sportskog direktora i celog kluba koji su mi ukazali poverenje – da opravdam epitet velikog pojačanja. I iskreno, radujem se tom izazovu, poručio je srpski fudbaler.

Pavlovski je ponikao u OFK Beogradu i važio za jednog od najvećih talenata, ne samo srpskog fudbala. Iz beogradskog tima prešao je u Porto, koji važi za rasadnika talenata i pravi put za razvoj, međutim od tada mu je karijera krenula nizbrdo, pa je promenio brojne klubove, igrajući za Muskron, Split, Voždovac, Varzim, Dinamo Minsk, Riteriai i Suduvu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE