PRED GOSTOVANJE PARTIZANA: Subotičani se žalili na suđenje!

Fudbaleri subotičkog Spartaka izgubili su od Javora i drugi meč od početka prolećnog dela sezone.

Ivanjičani su bili bolji minimalnim rezultatom, ali je usledila žalba zbog nedosuđenog penala.

Na gostovanju u Ivanjici, naš klub je ponovo oštećen i to situacijom iz 26. minuta prvog poluvremena pri rezultatu 0:0, kada nije dosuđen očigledan kazneni udarac za naš tim zbog jasnog i namernog igranja lopte rukom igrača domaće ekipe br. 9 unutar svog kaznenog prostora. Za sve prisutne na stadionu, to je bio očigledan kazneni udarac, osim za glavnog sudiju utakmice, napisali su oni u objavi na društvenim mrežama.

Podsećamo da smo i u prvom delu sezone na sličan način nekoliko puta oštećeni, pre svega na utakmici protiv još jednog direktnog konkurenta za opstanak – lučanske Mladosti, kada takođe za naš klub nije dosuđen očigledan kazneni udarac pri rezultatu 0:0. Posle ovog kola i još jedne kardinalne greške na našu štetu, jasno nam je da se ništa ne dešava slučajno, te da je očigledna namera da se naš tim izbaci iz lige. U prilog tome govori i činjenica da je u tekućoj sezoni protiv našeg tima dosuđeno sedam, a u korist našeg tima svega jedan kazneni udarac. Po toj statistici Spartak je tim sa najneravnopravnijim tretmanom odnosu na ostale timove, i to svakako nije slučajnost. Ponavljamo da na nepravdu nećemo ćutati, i da ćemo se svim silama boriti protiv nečasnih radnji, zaključuju Subotičani.

Narednog vikenda im u goste dolazi Partizan u nedelju od 17 časova koga posle poraza od Mladosti očekuje evro meč sa Šerifom. Spartak je trijumfovao u Humskoj sa 1:0 u novembru.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZAKUCAJ KARTU ZA F4 EVROLIGE: Odigraj ovaj tiket i uživo prati košarkaški spektakl!

Kladi se na Evroligu i osvoji kartu za fajnal-for! Plej-of Evrolige obećava nam pravi košarkaški spektakl, a da sve bude...

POVEZANE OBJAVE