VEST DANA: Čolo Simeone nakon 11 odlučio napustiti Atletiko, karijeru nastavlja u Italiji!?

Španska TV emisija “El Čiringito” donosi vest dana, Dijego ‘Čolo’ Simeone nakon 11 godina odlučio je da napustiti klupu Atletiko Madrida.

Prema tvrdnjama Španaca jedan od najboljih trenera na svetu u poslednjoj dekadi odlučio je da ovoga leta napusti kormilo ‘Jorgandžija’.

Pako Garsija prenosi kako je popularni ‘Čolo’ već obavestio čelnike kluba o želji da ovog leta ode, godinu dana pre završetka ugovora.

Simeone je u ovih 11 godina u Madridu postao ikona Atletika, njegov agresivni i defenzivni stil odveli su Madriđane do najvećih uspeha u istoriji.

Otkako je došao u klub, Simeone je svake sezone završio među četiri najbolje ekipe španske lige, odveo ih je do dve ligaške titule, dva finala Lige šampiona, jednog španskog Kupa, dve titule u Ligi Evrope, dva evropska Superkupa i jednog španskog.

Kao naredna destinacija u Simeoneovoj karijeri spominje se italijanska Serija A, u kojoj je kao igrač nosio dresove rimskog Lacija i milanskog Intera. Takođe, jedan kratak period radio je i kao trener Katanije.

Za njegove usluge od ranije je poprilično zainteresovan Inter, a navodno su simpatije obostrane…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE