IDEALAN POKLON ZA POČETAK NEDELJE: Uloguj se na svoj nalog i stiže SUPER BONUS!

Utorak je tvoj dan – poseti meridianbet.rs i saznaj zašto!

Vernost se isplati – kratka i jasna poruka, a u Meridianu definitivno istinita!

Meridian je poznat kao kuća najvećih bonusa, a u to nas uverava gotovo svakog dana! Osim što novoregistrovanim korisnicima svakodnevno poklanja fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD, ova kuća brine i o svojim vernim članovima.

Bonusi padaju sa neba – nije kliše, već zaista istina, barem kada je reč o Meridianu!

Sve što treba da uradite jeste da se u UTORAK ulogujete na svoj nalog i proverite da li ste vi taj srećnik koji dobija BONUS za online kladjenje!

Da, dobro ste pročitali, bonus stiže bez ikakvog uslova! A, nakon što bonus legne na vaš račun – potrebno je da ga iskoristite na tikete sa minimum jednim parom i minimlanom kvotom 1.25 po paru. Bonus traje dva dana, tako da imate sasvim dovoljno vremena da ga iskoristite i odigrate tiket po svojoj meri!

Štaviše, evo i nekoliko predloga:

Juventus – Torino, kec 1.75

Levski – Ludogorec, dvojka 2.45

Arsenal – Everton, kec 1.40

Dakle, ulogujte se na svoj nalog i proverite zašto je ovaj UTORAK tako poseban!

NOVO U MERIDIANU

BONUS DOBRODOŠLICE: Najveći bonus dobrodošlice čeka te u Meridianu – registruj se i preuzmi 2.000 RSD i to BEZ USLOVA!

MERIDIAN APLIKACIJA DONOSI BONUS: Iskoristi sjajnu akciju u Meriidanu – odigraj tiket preko aplikacije i ne brini čak iako „padneš“ jer te čeka 5% bonusa u odnosu na ulog na tiketima!

TOP LIGE – NOVE IGRE: Pored standardne ponude za mečeve svih top liga, na meriidanbet.rs te čekaju i nove igre: autogol, crveni karton i penal, postiže gol iz penala – domaćin/gost, penal u prvom poluvremenu, penal na meču, glavni sudija gleda VAR.

Meridian – mesto zabave koja ne prestaje!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE